TIIMI

anna

"Pirtsakka lappeenrantalainen miesie-irrottelija, jonka takataskussa erinomainen tekninen osaaminen ja herskyvä luovuus"

Anna on omistanut Rastan vuodesta 2002. Hän toimii freelancer-kouluttajana mm. Tigin ja Fudgen tuotemerkkien parissa.  Kiinnostuksen kohteena hänellä on erityisesti leikkaustekniikat ja luonnonkiharat hiukset. Halu kehittyä kampaamisessa pitää motivaation yllä.

 

Vapaa-aikanaan Anna remontoi ja sisustaa perheensä kanssa kotiaan Pirkkalassa ja kirjoittaa aiheesta blogia nimellä Pirjola.

 

Anna on ollut mukana vuosien varrella erilaisissa tapahtumissa ja näytöksissä. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä parturi-kampaamo Rastan kanssa, ota yhteyttä Annaan.

 

 

Rastalaisten tuoreimpia töitä voit seurata  #parturikampaamorasta

elina

"Ellun kädenjäljessä saatat nähdä ripauksen Marilyn Monroeta tai Coco Chanelin tyyliä"

Elina valmistui parturi-kampaajaksi Vammalan ammattikoulusta 2010. Viimeistä vuottaan opiskellessaan hän oli mukana Suomen ensimmäisessä TIGI Inspirational Youth-ryhmässä saaden perusteellisempaa koulutusta TIGI-muotiin ja -tuotteisiin sarjan sekä kotimaisilta että ulkomaisilta kouluttajilta.

 

Elinan alaa ovat leikkaukset ja värjäykset, jotka säväyttävät.

 

Vapaa-aikaansa Elina jakaa tasapainoisesti kullanhuuhdonnan, burleskin ja lukemisen kesken. Vintage ja menneet vuosikymmenet ovat lähellä Ellun sydäntä.

 

Elina serves also in English.

petra

Petra on toukokuussa 2016  parturi-kampaajaksi valmistunut Pyynikin kampaajakoulun kasvatti. Petra aloitti heti valmistuttuaan sopimusyrittäjänä Rastassa.

 

Petra osaa nähdä kaikissa tyyleissä ne ihanat puolet ja on valmis tekemään vuoksesi myös taustatyötä. Erityisesti Petran saat innostumaan lyhyen ja puolipitkän hiuksen muodonmuutoksista.

 

Lisäoppia Petra on ehtinyt hakea mm. parturoinnista, dreadlockseista, Olaplex-hoidoista, kampauksista ja meikeistä.

 

"Teen Rastassa myös ehostuksia parturi-kampaajan koulutuksellani. Esikuvanani toimii Bobbi Brownin kevyet ja pehmeät meikit. Luonnollista kauneutta makealla pikku twistillä."

 

Pikku-ihmiset ovat lämpimästi tervetulleita tuoliini, minulta riittää juttua vaikkapa Pokemoneista tai Frozenista.

 

Petra palvelee myös in english.

riina

"Old School parturoinnista trendikkäisiin värjäyksiin"

Riina löysi kutsumuksensa alaan muutama vuosi sitten ja on ollut hommissa vasta pari vuotta, mutta leikkaa ja värjää yhtä pätevästi kuin useamman vuoden ammattilaiset.

Riina rakastaa haasteita ja rajojen rikkomista, eikä sanavarastoon kuulu 'tylsä tukka'.

Naisten värjäyksien, leikkausten ja ehostuksen ohella Riina nauttii perinteisestä parturoinnista ja partaveitsi pysyy napakassa otteessa.

 

Saksien ja kampojen lisäksi lähellä sydäntä ovat ikioma harrikka, tatuoinnit ja kaikenmaailman rokkenroll-touhut.

 

Riina työskentelee kesään asti to-su.

 

Riina serves also in English.

KEHRÄSAARI

33200 TAMPERE

PUH. 050 355 5717